De Incredible Leesmap #41

Deel dit artikel op

De week waar ik De Correspondent ontdekte, weer eens wat tijd had om langere artikelen te lezen en zo nu en dan wat pareltjes vond. Sommigen heb ik al gedeeld via Twitter. Maar het blijft goed leesvoer om op je vrije dag eens te ontdekken!

  • The Quartz Way (part 1) | Monday Note – Een mooie uiteenzetting van het werkproces achter één van mijn favoriete webperiodieken: Quartz.

  • Community is an Ecosystem – Fraai betoog hoe belangrijk het onderhouden van je digitale ecosysteem is.

  • Apps That Know What You Want, Before You Do – ik ben nog niet overtuigd van Google Now, het werkt voor mij nog niet zo lekker. Maar de toekomstverwachtingen zijn hooggespannen!

  • The Lost World of the London Coffeehouse – Een lang en soms wat academische uiteenzetting van de geschiedenis van koffiehuizen in Engeland. “Customers sat around long communal tables strewn with every type of media imaginable listening in to each other’s conversations, interjecting whenever they pleased, and reflecting upon the newspapers.”

  • Eddie Vedder On 'Lightning Bolt,' Fatherhood & Pearl Jam's Future – Tja.. Pearl Jam fan he… En komende week verschijnt hun tiende album. Dus flink wat persaandacht voor de band. En het is de moeite waard. Ze hebben een degelijk album afgeleverd. Niet vol grootste verrassingen maar in lijn met hun ontwikkeling de afgelopen jaren.

Tags: ,