Hoera! Een nieuwe website

Deel dit artikel op

Het heeft wat voeten in aarde gehad maar eindelijk is mijn nieuwe site een feit (ik oefen alvast voor december…) Voor het eerst heb ik een website die niet primair een blog is, maar meer laat zien over mijn werk en mijn diensten. Natuurlijk blijft het weblog bestaan, maar ik vind het belangrijk om te laten zien dat er meer is dan alleen dit blog. Daarom deze nieuwe website.

Gebaseerd op mijn visuele identiteit, ontwikkeld door Bianca Spierenburg van Studio Polkadot. De site is gebaseerd op een bestaand WordPress thema en her en der wat getweaked en getuned. Want ja, ik wil het natuurlijk altijd nét iets anders dan de rest.

Je kunt nu onder meer in mijn portfolio rondbladeren en meer lezen over de diensten die ik aanbiedt. Natuurlijk is de boel nog niet af. Ik wil op deze site nog twee onderdelen integreren: Mijn gepubliceerde boeken (Bloghelden, Lifehackingtips en binnenkort Lifehacking met Evernote) en de inspiratieblog Inspiration Overload. Deze heb ik laten verslonzen de afgelopen maanden wat ik toch erg zonde vind. Ik wil deze inspiratieblog hier in de site een meer permanente plaats geven in plaats van het simpel doorplaatsen van een RSS-feed. Hoe ik dat ga doen, dat weet ik nog niet.

Wat vinden jullie van het nieuwe digitale honk?

Tags: ,

 • http://www.keesromkes.nl Kees Romkes

  Fraai geworden Frank! Lekker clean, zakelijk en strak. Niet teveel info, goed overzichtelijk. Ik mis nog een sprankje Frank, maar ik geloof dat mijn perceptie van jou dan ook veel veranderd is de afgelopen paar jaar. En ik ken je dan ook niet goed genoeg :-)

  Succes met je nieuwe klussen! Ziet er in ieder geval goed uit!

 • http://www.eljadaae.nl Elja Daae

  Heel mooi Frank! Clean en overzichtelijk maar toch vriendelijk en toegankelijk. Mooie details ook, zoals die labeltjes bij recent werk, en die icoontjes ook bij Diensten. Lekker gevoel zeker, nieuwe site? :)

 • Rick

  Ziet er puik uit Frank, clean en overzichtelijk… maar dat schreef Elja ook al zie ik ;-d

 • http://www.incredibleadventure.nl Frank Meeuwsen

  Kees, Elja, Rick, dank voor de complimenten!

 • http://www.broekmanmarketingadvies.nl Lode Broekman

  Zou de woorden van Elja kunnen retweeten eeeuh herhalen, want die hebben een hoog spijker&kop-gehalte. Rustig, helder, toegankelijk. Hulde.