Wat ik zoal zie, lees en deel

Deel dit artikel op

Vorige week zat ik nog te klagen dat ik een makkelijker manier zoek om artikelen te lezen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niets lees. Ik kom elke dag wel wat interessante artikelen tegen die ik vaak deel via Twitter. Wat me steeds meer opvalt is dat die tweets veel worden geretweet of als favoriet worden opgeslagen door anderen. Leuk, dank je! Voor iedereen die mijn blog leest en niet op Twitter zit…bestaan die mensen eigenlijk? Meld je!…bij deze een overzicht van 10 links die in  de maand november zijn geretweet:

15 Years of technology progress – Typisch gevalletje LOL!

The Faux Vintage Photo Essay – Een fraai dissertatie over de opkomst en populariteit van Instagram-achtige apps en de zelf-documentatie door social media

Twitter in Nederland – De satellietfoto die menig presentatie zal sieren

Mirage – Trailer voor een nieuwe surf film met waanzinnige bullettime effecten

Is Google+ worth your time and effort – Bottomline: Ja. Probeer het eens uit.

Why many smart people are not social – Ik moest constant aan Sheldon Cooper denken…

De contentstrategie van Coca Cola – Oorspronkelijk voor mijn studenten CMD, maar het bereikte een groter publiek.

When social ads backfire – Een vreemd verhaal over het verwijderen van advertenties als ze op social networks geen succes hebben.

Om Malik’s 10 years of blogging – Mooi verhaal met mooie terugblikken op de start van een groot blog.

En de uitsmijter van deze lijst:

In januari weer doen?

Tags: , , ,